facebooktwitteryoutube

  • Crossdresser
  • Crossdresser2

Barones Petra Victoria Lace

Mijn verhaaltje,

Hoe ben ik bij Annett van Holland Fotostudio gekomen? Ik ben zelf meer van de antique kleding (kostums) met name de dames kleding uit 1873 tot 1905 ongeveer. Je houding veranderd ongelovelijk door die ontzetten strakke jurken en je voelt je gelijk een echte dame van die tijd. Ik verklede me eerst gewoon in jurken Exacte kopieen van jurken uit mijn collectie en dat nog zonder visagie. Dat zag er waanzinnig uit, maar ik wilde echt de finishing touch dus moest er een passende pruik bij en visagie.

Ik wilde dat wel eens proberen voor een fotoshoot, maar durfde dat nog niet goed. Visagie als echte vrouw ging alweer een stapje verder. En dus de stoute schoenen aangetrokken en ging ik dus op zoek op internet. En daar zag ik op youtube schitterende man vrouw transformaties bij Holland Fotostudio van Annett - ongelofelijk! Ik dacht als iemand het kan dan kan zij het wel, want als kunstenaar ben ook ik zeer perfectionistisch.

Dus stuurde ik een e-mail naar Holland Fotostudio. Om die fotoshoot eens uit te proberen, eentje als victoriaanse dame en ook eentje als een normale dame. Die afspraak was al snel gemaakt en kon niet wachten tot de datum kwam.

Oh wow wat was dat leuk - ik werd zo leuk en ontzettend lief ontvangen door hun en van top tot teen verzorgd. We kregen er samen niet genoeg van, want de tijd vlog voorbij. Je geloofd het gewoon echt niet als je het eind resultaat op de foto's ziet, zo ontzettend mooi zijn die geworden. Je ziet een transformatie naar een super elegante Barones, en eentje naar als jonge sexy dame :-) Ik denk dat ik de smaak te pakken heb dank zij Annett en haar team en ik kan echt niet wachten op onze volgende fotoshoot.

Met vriendelijke groetjes, een zeer tevreden Barones Petra Victoria Lace

Cross dress crossdresser

crossdresser3

Lees ook de andere bijzondere verhalen

Contact

Holland Fotostudio

Galvanistraat 9
3316 GH Dordrecht

+31 (0)78 - 84 21 674
info@crossdress-photoshoot.com

facebooktwitteryoutube