facebooktwitteryoutube

  • Transgender
  • Transgender2
  • Transgender3

De Momenten waarop ik heel even vrouwelijk mag zijn, dat zijn mijn mooiste momenten!

"Een vrouw zal geen manskleren dragen en een man geen vrouwenkleed aantrekken, want ieder die deze dingen doet, is de Here, uw God een gruwel" Deuteronomium 22:5"

Ik ben in 1955 als jongetje geboren in een gereformeerde buurt in Utrecht. Vier jaar was ik en bij mij in de straat woonde een lief mooi meisje met lang blond haar in pijpenkrullen en ik vond dat zij een prachtig rood jurkje aan had en ik wilde zo graag haar jurkje aan en dat mocht van haar en wij verwisselde van kleding, heel onschuldig, heel gewoon eigenlijk. Ik voelde mij als een prinsesje en vond het fantastisch ! Maar mijn moeder vond het helemaal niet fantastisch, in tegendeel, zij werd boos en ik snapte helemaal niets van haar boosheid, begreep niet wat ik verkeerd had gedaan. 

Het besef kwam veel later, het besef dat ik anders was, de vergissing dat ik een man ben,elke dag,elke minuut ben ik mij bewust van mijn lichaam,van de vergissing dat ik een man zie. Ik trouwde op mijn eenentwintigste met een fantastische vrouw en wij hebben samen drie kinderen gekregen, maar ondanks die rijkdom bleef het gevoel bij mij om in een verkeerd lichaam te leven. Na een traject in het VUMC in Amsterdam kwam ik in aanmerking voor een geslachtsverandering. Ik heb het uiteindelijk niet gedaan, ik heb gekozen voor mijn gezin, mijn vrouw en kinderen hebben al zoveel moeten doorstaan. Wiens belangen wegen dan zwaarder ? Wiens geluk staat voorop? Toen ik 55 jaar werd, heb ik van mijn vrouw een fotoshoot bij Annett (holland-fotostudio) gekregen in drie outfits ! Ik heb genoten, ik heb in de hemel gelogeerd en kon de vrouw zijn die ik altijd al heb willen zijn ! De mensen die er werken zijn professioneel, hebben klasse en streven perfectie na met groot respect voor degene die op de foto gaat. 

Ik ben inmiddels alweer bij Holland-fotostudio terug geweest en ik wil weer.

Cleo

Cross dress transgender

transgender4

Lees ook de andere bijzondere verhalen

Contact

Holland Fotostudio

Galvanistraat 9
3316 GH Dordrecht

+31 (0)78 - 84 21 674
info@crossdress-photoshoot.com

facebooktwitteryoutube