facebooktwitteryoutube

Veelgestelde vragen 


Een fotosessie met een outfit duurt ongeveer drie uur. Iedere outfit extra duurt ongeveer een uur. Boek jij een tweede make-up, komt er zeker een half uur bij. Dus boek je bijvoorbeeld een fotosessie met 3 outfits en wil je tijdens de sessies je make-up nog een keer verandert hebben, dan ben je bij ons ongeveer 5 tot 6 uur.
Bij een langere sessie, dus vanaf het boeken van totaal drie outfits zorgen wij voor lekkere verse broodjes. Wij eten dan met zijn drietjes (jij als vrouw, onze visagiste en onze fotografe) bij ons in de fotostudio tijdens de pauze.
Komt er iemand met je mee dan kan je voor € 15,- voor deze persoon extra lunch bijboeken.
Wij adviseren niet meer dan drie outfits te boeken. Het komt vaker voor dat onze klanten ook vier outfits boeken en ook dat is mogelijk. Maar meer dan vier outfits op een dag is niet mogelijk. Het is ook niet aan te raden, want wij nemen alle tijd voor iedere fotosessie en tot in de puntjes zorgen wij dat het allemaal hele professionele foto's worden. Voor jezelf is het dus ook niet verstandig om meer dan vier outfits/fotosessies op een dag te doen. 
Ja. Wij zorgen voor nepnagels en plakken die ook op je vingernagels. Belangrijk om te weten is dat wij deze niet echt met lijm op kunnen plakken, want de nagels moeten makkelijk weer eraf te halen zijn als je weer naar huis wil gaan. De nagels waar onze visagiste mee werkt zijn nagels die vanzelf plakken en dus makkelijk weer eraf te halen zijn. Wil je je nagels gelakt hebben vraag voor je shootdag naar de mogelijkheden. Zonder overleg vooraf is het op de shootdag niet mogelijk om nagels te lakken.
Wij plannen het zo dat jij geen andere klanten in onze fotostudio tegenkomt. Als wij toch een keer twee klanten op een dag willen plannen, dan vragen wij dit van tevoren aan je.
Ja, onze visagiste/styliste helpt je zeker met aan kleden en vooral met het "maken" van borsten. Wij werken heel professioneel in onze studio en wij vragen dit ook aan onze klanten. Dus heb er begrip voor dat wij ervan uitgaan dat jij bijvoorbeeld je string of panty zelf aan doet. Verder helpen wij je graag met alles.
Wij hebben veel kleding in de studio beschikbaar. Je mag hier gebruik van maken zonder extra kosten. Al een indruk krijgen van de mogelijkheden bekijk dan de kleding en accessoires.
Wij hebben altijd wel pantys in de studio. Heb je echter speciale wensen kun je die beter zelf mee nemen of via internet bestellen en naar ons laten sturen. Wij bewaren het pakketje dan tot je fotosessie bij ons.
Wij hebben maar een beperkt aantaal schoenen in de studio. In de maat 41, 43 en 45 hebben wij pumps met een hoge hak. Mooie lingerie om mee op de foto te gaan hebben wij niet. Deze zou je dus zelf moeten regelen als je met lingerie wil gefotografeerd worden. Wij hebben wel BH's in verschillende kleuren voor de nep-borsten die we gebruiken en die je dus onder je kleding aan hebt.
Ja, wij hebben een ontzettend grote keuze aan pruiken in onze fotostudio. Deze hebben wij in alle lengten en kleuren! Ook zorgen wij ervoor dat wij steeds nieuwe pruiken binnen krijgen.
In principe doen wij dit niet. Af en toe vragen wij echter wel aan onze klanten of ze het goed vinden dat wij de fotoshoot filmen, want wij willen graag af en toe weer nieuwe filmpjes op onze website en ook op youtube laten zien. Wij kunnen de shoot trouwens ook zo filmen, dat je als man absoluut niet herkenbaar bent. Maar als jij dit niet wil, doen wij dit ook niet. Geen enkel probleem!
NEE! Jouw gegevens blijven alleen bij ons. Wij doen hier helemaal niets mee. Voor ons is het juist belangrijk dat je je veilig voelt bij ons vanaf het maken van een fotoshoot, tijdens de fotoshoot en ook na de fotoshoot. Het is en blijft toch voor sommige een gevoelig onderwerp en vaak weten familie en vrienden hier niets van.
Dat hoeft niet persé! Wil je liever geen echte naam of postadres of telefoonnummer doorgeven, dan is ook dat voor ons geen probleem. Wat wij dan echter wel vragen is na het maken van een afspraak, dat je het complete bedrag van de fotoshoot van tevoren aan ons overmaakt of contant bij ons in de fotostudio betaalt. Alleen dan kunnen wij de tijd voor je reserveren. Maar zo blijf je toch anoniem als je dat wilt.
Wij spreken Nederlands, Duits, Engels en een beetje Frans. Onze klanten komen uit de hele wereld. Wij hebben vaak klanten die uit landen komen, waarvan wij de taal niet kunnen spreken. Ook dan lukt onze communicatie wel - en wij zijn heel gezellige dames - het komt echt goed! Onze klanten bijvoorbeeld uit Italië die geen Engels spreken blijven toch terug komen, ook kunnen wij geen italiaans.
In onze straat zijn altijd parkeerplaatsen vrij. Deze zijn gratis!
Je vind op deze website boven "HOTEL". Klik hierop en je vindt meer informatie.
Je kan het beste de Taxicentrale Drechtsteden bellen onder 0031-78-6452003 en een taxi reserveren. Vanaf het station naar ons zijn de kosten Euro € 15,-. Vanaf hotel van der Valk kost het € 7,50.

Contact

Holland Fotostudio

Galvanistraat 9
3316 GH Dordrecht

+31 (0)78 - 84 21 674
info@crossdress-photoshoot.com

facebooktwitteryoutube