facebooktwitteryoutube

Veelgestelde vragen 


Een fotosessie met een outfit duurt ongeveer drie uur. Iedere outfit extra duurt ongeveer een of twee uur extra. Boek jij een tweede make-up, komt er zeker een half uur nog bij. Dus boek je bijvoorbeeld een fotosessie met 3 outfits en wil je tijdens de sessies je make-up nog een keer verandert hebben, dan ben je bij ons ongeveer zes tot zeven uur (wij nemen gehele dag de tijd voor jou).
Bij een langere sessie, dus vanaf het boeken van totaal drie outfits zorgen wij voor lekkere verse broodjes. Wij eten dan met zijn drietjes (jij als vrouw, onze visagiste en onze fotografe) bij ons in de fotostudio tijdens de pauze.
Komt er iemand met je mee dan kan je voor € 15,- voor deze persoon extra lunch bijboeken.
Wij adviseren niet meer dan drie outfits te boeken. Het komt vaker voor dat onze klanten ook vier outfits boeken en ook dat proberen wij mogelijk te maken. Maar meer dan vier outfits op een dag is echt niet haalbaar. Het is ook niet aan te raden, want wij nemen alle tijd voor iedere fotosessie en tot in de puntjes zorgen wij dat het allemaal hele professionele foto's worden. Voor jezelf is het dus ook niet verstandig om meer dan vier outfits/fotosessies op een dag te doen.
Ja. Wij zorgen voor nepnagels en plakken die ook op je vingernagels. Belangrijk om te weten is dat wij deze niet echt met lijm op kunnen plakken, want de nagels moeten makkelijk weer eraf te halen zijn als je weer naar huis wil gaan. De nagels waar onze visagiste mee werkt zijn nagels die vanzelf plakken en dus makkelijk weer eraf te halen zijn. Wil je je nagels gelakt hebben vraag voor je shootdag naar de mogelijkheden. Zonder overleg vooraf is het op de shootdag niet mogelijk om nagels te lakken.
Wij bieden alle fotosessies aan ook met de mogelijkheid dat er geen extra klanten aanwezig zijn in onze fotostudio. Ook ga je voor de gunstigere variante waar dus wel klanten aanwezig kunnen zijn in onze studio, dan zorgen wij toch ervoor dat jij je alsnog echt op je gemak gaat voelen bij ons. Wil je in een aparte ruimte opgemaakt worden bij ons dan kunnen wij ook dat mogelijk maken en dan kun jij alsnog kiezen voor de gunstigere mogelijkheid. Geef het dan graag van tevoren aan, zodat wij dit mogelijk kunnen maken voor jou.
Ja, onze visagiste/styliste helpt je zeker met aan kleden en vooral met het "maken" van borsten. Wij werken heel professioneel in onze studio en wij vragen dit ook aan onze klanten. Dus heb er begrip voor dat wij ervan uitgaan dat jij bijvoorbeeld je string of panty zelf aan doet. Verder helpen wij je graag met alles.
Wij hebben veel kleding in de studio beschikbaar. Je mag hier gebruik van maken zonder extra kosten. Al een indruk krijgen van de mogelijkheden bekijk dan de kleding en accessoires.
Wij hebben altijd wel pantys in de studio. Heb je echter speciale wensen kun je die beter zelf mee nemen of via internet bestellen en naar ons laten sturen. Wij bewaren het pakketje dan tot je fotosessie bij ons.
Wij hebben schoenen/hoge hakken bij ons in de studio t/m maat 49! Mooie lingerie om mee op de foto te gaan hebben wij niet. Deze zou je dus zelf moeten regelen als je met lingerie wil gefotografeerd worden. Wij hebben wel BH's in verschillende kleuren voor de nep-borsten die we gebruiken en die je dus onder je kleding aan hebt. Wil je lingerie bestellen, kun jij deze ook naar onze fotostudio laten sturen.
Ja, wij hebben een ontzettend grote keuze aan pruiken in onze fotostudio. Deze hebben wij in alle lengten en kleuren! Ook zorgen wij ervoor dat wij steeds nieuwe pruiken binnen krijgen.
Wij filmen je fotoshoot niet! Af en toe vragen wij wel aan onze klanten of ze het goed vinden dat wij de fotoshoot filmen, want wij willen graag af en toe weer nieuwe filmpjes op onze website en ook op onze YouTube kanaal laten zien. Maar jij hoeft hier zeker geen toestemming voor te geven. Dus gewoon aangeven dat je dat liever niet doet en dat is dat helemaal geen probleem voor ons. Wij kunnen de shoot trouwens ook zo filmen, dat je als man absoluut niet herkenbaar bent. Maar als jij dit niet wil, doen wij dit ook niet. Geen enkel probleem!
NEE! Jouw gegevens blijven alleen bij ons. Wij doen hier helemaal niets mee. Voor ons is het juist belangrijk dat je je veilig voelt bij ons vanaf het maken van een fotoshoot, tijdens de fotoshoot en ook na de fotoshoot. Het is en blijft toch voor sommige een gevoelig onderwerp en vaak weten familie en vrienden hier niets van.
Dat hoeft niet! Wil je liever geen echte naam of postadres of telefoonnummer doorgeven, dan is ook dat voor ons geen probleem. Een mobiele nummer is echter wel handig, voor het geval dat wij je moeten bereiken op je fotoshoot-dag, maar wil je die liever niet geven dan is dat voor ons prima.
Wij spreken Nederlands, Duits, Engels en een beetje Frans. Onze klanten komen uit de hele wereld. Wij hebben vaak klanten die uit landen komen, waarvan wij de taal niet kunnen spreken. Ook dan lukt onze communicatie wel - en wij zijn heel gezellige dames - het komt echt goed! Onze klanten bijvoorbeeld uit Italië die geen Engels spreken blijven toch terug komen, ook kunnen wij geen italiaans.
In onze straat zijn altijd parkeerplaatsen vrij. Deze zijn gratis!
Je vind op deze website boven "HOTEL". Klik hierop en je vindt meer informatie.
Je kan het beste de Taxicentrale Drechtsteden bellen onder 0031-78-6452003 en een taxi reserveren. Vanaf het station naar ons zijn de kosten Euro € 15,-. Vanaf hotel van der Valk kost het € 7,50.
Om een afspraak bij ons vast te kunnen zetten vragen wij het complete bedrag van de fotoshoot van tevoren om aan ons over te maken of vooraf contant bij ons in de fotostudio te betalen. Alleen dan kunnen wij de fotostudio voor jou reserveren en je fotografe en ook je visagiste vast boeken.
In onze fotostudio hebben wij heel veel keuze aan achtergronden en jij mag zelf kiezen op welke achtergrond jij allemaal gefotografeerd wil worden. Ook kom je voor een fotoshoot bij ons (dus in een outfit) wordt je toch op verschillende achtergronden gefotografeerd. Wij kiezen vaak samen met jou de achtergrond uit, want wij houden dan ook rekening met jouw kleding en natuurlijk ook met je smaak.

Contact

Holland Fotostudio

Galvanistraat 9
3316 GH Dordrecht

+31 (0)78 - 84 21 674
info@crossdress-photoshoot.com

facebooktwitteryoutube