facebooktwitteryoutube

Crossdress Make-Up Workshop

€ 195,- per persoon. Deze workshop wordt gegeven bij Holland Fotostudio door onze professioneel opgeleide visagie-dames die bij Holland Fotostudio al vele jaren werken. Je kan kiezen uit twee workshops:

Workshop voor beginners!

informatie: We beginnen bij de basis, je begint met de huid mooi te maken en op te lichten, we geven het gezicht een vrouwelijke vorm dmv schaduwtechnieken. Daarnaast leer je om je wenkbrauwen mooi weg te werken zonder te epileren! En daarna om een mooie wenkbrauw te tekenen. Na dit alles leer je om een lichte frisse dag-make up aan te brengen.

Workshop voor gevorderden!

informatie: Ideaal voor degene die de 1e workshop al gevolgd heeft en verder wil uitbreiden met een avond make-up. Dit maal gaan we een stapje verder, nadat je de basis weer hebt aangebracht, leren we dit keer om nepwimpers aan te brengen en een mooie glamour/avond-make-up. Ook leren we je een verjongende lifting techniek waardoor je ogen, wenkbrauwen liften en je kaaklijn strakker wordt!

Workshop-details

Deze workshop duurt ongeveer 2,5 uur en is incl. koffie en thee, excl. Lunch.
Wimpers, nagels en pruiken zijn aanwezig in de studio, deze zijn niet inbegrepen in de workshop prijs, maar wel naderhand aan te schaffen. Er wordt gewerkt met make-up produkten van MAC & Make up studio. Deze produkten zijn aanwezig in de studio en ook naderhand aan te schaffen. De workshop kan helemaal op jou worden afgestemd. Geef graag per mail aan wat je wensen zijn. Deze workshop is een op een. Er zijn die dag geen andere klanten in onze fotostudio aanwezig, alleen jij met de visagiste.

Wil jij je aanmelden voor deze unieke workshop? Mail graag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld ook gelijk je wens-datum. Wij kijken dan of wij het op die datum voor je mogelijk kunnen maken.

MAC & Make up studio.”

Foto's van onze workshops

Contact

Holland Fotostudio

Galvanistraat 9
3316 GH Dordrecht

+31 (0)78 - 84 21 674
info@crossdress-photoshoot.com

facebooktwitteryoutube